Όταν η απόλυτη περιπέτεια παρουσιάζεται, η SALEWA είναι πάντα έτοιμη !

Στην οικογένεια της SALEWA έχουμε σαν στόχο να εμπνεύσουμε και να παρακινήσουμε τους ανθρώπους να βιώσουν απολαυστικές εμπειρίες στο βουνό, εξοπλίζοντας τους με μια πλήρη γκάμα από καινοτόμα και άκρως λειτουργικά προϊόντα ένδυσης, υπόδησης και ορειβατικού εξοπλισμού !
Official Page: www.salewa.com

Official Facebook Page: @SalewaGreece & @Salewa

Official Instagram Account: @Salewa

Official Twitter Channel: @Salewa

Εδώ και 38 χρόνια η POLO, ειδικεύεται, εξειδικεύεται και δημιουργεί τον κορυφαίο εξοπλισμό δράσης χαράζοντας τα “μονοπάτια” της outdoor απόδρασης.
Η διαρκής έρευνα, οι συνεχιζόμενες επενδύσεις, η υλικοτεχνική υποδομή, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της και το συνεπές After Sales Service, καλύπτουν κάθε ανάγκη, με προϊόντα ιδίας παραγωγής.
Παρακολουθώντας την παγκόσμια αγορά και αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως, σας προσφέρουμε ότι καλύτερο υπάρχει από πλευράς ασφάλειας, χρηστικότητας και τιμής, σε προϊόντα που αντέχουν ακόμα και στις πιο επίπονες δοκιμασίες.

outdoor κατάλογος: www.polo.gr/outdoor

Copyright 2017 GlobeTrekker. All Right Reserved.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ & Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ
Powered by TROPOS BRANDING Co