Είμαι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την έναρξη της συνεργασίας μου με την SALEWA, ένα από τα κορυφαία παγκόσμια brands στον χώρο του Outdoor !

Γνωστή εδώ και πολλές δεκαετίες στους ανθρώπους του βουνού για την παροιμιώδη αξιοπιστία των προϊόντων της, η SALEWA εξειδικεύεται στην κατασκευή τεχνικού εξοπλισμού, ρουχισμού και υπόδησης για ένα μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων βουνού.

Με έδρα το Bolzano στην καρδιά των Δολομιτών, η SALEWA έχει εξελιχθεί στις μέρες μας σε παγκόσμιο ηγέτη, προσφέροντας στην αγορά εξαιρετικά καινοτόμα και λειτουργικά προϊόντα!

Τα καινοτόμα αυτά προϊόντα της εταιρείας – και κυρίως της κορυφαίας σειράς Speed Hiking – θα με βοηθήσουν στα μεγάλα επερχόμενα project σε μερικές από τις πιο απομονωμένες και γοητευτικές γωνιές του πλανήτη…!

Ευχαριστώ τόσο την Salewa International όσο και την Salewa Greece για την εμπιστοσύνη !

@Salewa @SalewaGreece #PureMountain

 

 


Σε λίγες μέρες αναχωρούμε με τον καλό μου φίλο Αργύρη Βαμβακίτη για τη Μέση Ανατολή, με στόχο την πεζοπορική διάσχιση της Ιορδανίας ( ~ 650 km ) από βορρά προς νότο, από τα σύνορα της Συρίας έως τη Σαουδική Αραβία.

 

Πριν λίγες εβδομάδες πραγματοποίησα – μαζί με τον Αργύρη Βαμβακίτη – ένα συναρπαστικό ταξίδι στην Ισλανδία. Για την ακρίβεια, διασχίσαμε το νησί με τα πόδια από το βορειότερο στο νοτιότερο άκρο (600 Κm) μέσα από την απομονωμένη ενδοχώρα του, με πλήρη αυτονομία και σε 15 μέρες. (περισσότερα…)

Copyright 2017 GlobeTrekker. All Right Reserved.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ & Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ
Powered by TROPOS BRANDING Co